Over Klaar voor de Baby

De korte versie:
Klaar voor de Baby is een website vol informatie voor ouders en aanstaande ouders over de zwangerschap, bevalling en verzorging van baby’s en kinderen.

De lange versie:
In verwachting zijn van een kindje (zeker als jullie voor het eerst in verwachting zijn) is een beetje zoals de weg proberen te vinden in een jungle zonder kaart of zonder gids. Het is mooi, spannend, vermoeiend en soms ook angstaanjagend. Wanneer je aan deze ongelooflijke reis begint, is Klaar voor de Baby er om je aan je hand te nemen en je door deze bijzondere periode in je leven heen te helpen.

We ondersteunen ouders en aanstaande ouders in elke belangrijke fase van het ouderschap, van zwangerschap tot geboorte tot peuter tot kleuter. Wij streven ernaar om dé website te zijn waar ouders terecht kunnen voor advies, hulp, geruststelling en informatie.

En dat is nog niet alles. Naast dat je hier alles vindt over de zwangerschap en de verzorging van je kindje, schrijven we producten die jou het leven als jonge ouder een stuk aangenamer maken. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen én getest door onze test mama’s.

Vaak staat er een bij de producten een link naar een webshop waar het product te bestellen is. Door via een zo’n link naar een webshop te gaan als je van plan bent om iets te kopen, krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen wij de website in de lucht houden.

Dus of je nou het laatste nieuws, deskundig advies of winkelinspiratie wilt, je vindt het allemaal op Klaar voor de Baby.

Met vragen over de website of advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen via info@klaarvoordebaby.nl.

Klaar voor de Baby logo

Postjeskade 21
1058 DE Amsterdam
info@klaarvoordebaby.nl
+3185 301 87 07

Auteurs

Josje Bouwman