Gratis babydoos

Je bent zwanger en vast de meest gelukkige vrouw die op aarde rondloopt. En dat goed recht heb je. Wauw, het is toch fantastisch om nieuw leven te dragen! Extra leuk; je mag nu een gratis babydoos ophalen. Dat wordt genieten hoor.

Wat zit er in de gratis babyboxen?

Bij het zien van de dozen krijg je al kriebels in je buik. Met uitnodigende kleuren en teksten gaat alles, maar dan ook echt alles, over jou en je nieuwe baby. Stel je toch eens voor dat jij die doos opent. Een voor een pak je alles eruit en bekijkt het zorgvuldig. Met al die spulletjes in je handen en uitgestald om je heen, word je zwangerschap en de naderende geboorte van jouw kindje nóg echter. Er zijn ontzettend veel gratis babyboxen met allemaal een verschillende inhoud. Wat kun je een beetje verwachten?

 • Proefverpakkingen
 • Kleine cadeautjes
 • Producten
 • Informatie
 • Bonnen
 • Speeltjes
 • Knuffeltjes
 • Luiers
 • Sudocrème
 • Rompertjes
 • Zwitsal doekjes

Natuurlijk is iedere doos weer anders samengesteld. Dit is dan ook een random lijstje waardoor je een beetje een indruk kunt krijgen wat er zoal in een doos zit. Luxere edities bevatten ook producten van Philips Avent, Pampers en Prénatal. En zelfs tijdschriften of leuke boekjes. Let vooral ook op de bonnen van vakantieparken. Met hoge korting kun je er straks heerlijk even tussenuit met de kleine.

Hoe kan het dat de babydozen gratis zijn?

Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn. Vind je ook niet? Veel mensen vragen zich inderdaad ook terecht af waarom (bijna) alle babyboxen gratis te verkrijgen zijn. Tegenwoordig moet je toch voor alles betalen? Toch is het echt waar. Nu jij zwanger bent is het mogelijk om geheel gratis diverse pakketten aan te vragen. Bedrijven doen dit natuurlijk niet omdat ze zo blij voor jou en je medezwangeren zijn. Met het verstrekken van deze gratis producten willen ze jou kennis laten maken met leuke en geschikte spulletjes voor jou en voor jouw baby. Ze zien jou als potentiële klant en hopen dat jij alles uitprobeert. Zo weet je straks heel goed wat je nodig hebt en wat je wilt gebruiken. En reken maar dat ze daar blij mee zijn. Want als er één soort vrouw is die los gaat met inkopen doen … dan is het wel de zwangere vrouw!

Waarom een gratis zwangerschapsdoos?

Als je zwanger bent is alles nieuw. Je komt in een wereld waarvan je voorheen het bestaan niet wist. Ook al is je zus, je vriendin of je buurvrouw je al voorgegaan, zelf zwanger zijn is de allergrootste ontdekkingsreis die je je kunt voorstellen. Met de spullen uit de zwangerschapsdoos word je een beetje op weg geholpen in deze spannende en verwachtingsvolle fase van je leven. Ten eerste maak je kennis met verschillende soorten merken. Zo kom je er al op tijd achter wat wel of niet bij jou past. Maar ook je voorraad wordt op deze manier al een beetje aangelegd. Je zult namelijk versteld staan hoeveel geld jouw kleine prinsje of prinsesje straks kost. Denk alleen maar aan de vele luiers die er per dag doorheen gaan. Maar ook rompertjes kun je er niet genoeg van hebben. Een paar keer spugen of een overvolle luier zorgt ervoor dat er ’s avonds laat een stuk of vijf rompertjes te drogen hangen. Als je lekker veel babyboxen besteld kun je dus al een klein voorraadje luiers en rompertjes aanleggen.

Zwangerschapskalender