Het verschil tussen de Joolz Day en Geo

Als mama neem jij je kind graag mee de wereld in. Het Nederlandse Joolz maakt al jaren kinderwagens en staat als een van de beste merken aangeschreven. De nieuwe Joolz Geo 2 en Day 3 zijn uitbreidingen van de Joolz Geo en de Joolz Day. In dit artikel wordt er gesproken over het verschil is tussen de twee kinderwagens en de verbeteringen ten opzichte van de vorige uitvoering. Ben je op zoek naar een trendy en fijne kinderwagen? Lees dan snel verder of bekijk hieronder het filmpje waarin het verschil ook wordt uitgelegd.

Bekijk de goedkoopste aanbieder van de Joolz Geo2
Bekijk de goedkoopste aanbieder van de Joolz Day3

De Joolz Geo2, een kinderwagen met lekker veel ruimte

Als mama kan het heel fijn zijn veel spullen mee te nemen als je met je kleintje op pad gaat. Daarvoor is de Joolz Geo2 heel geschikt. Het is een fijne en ruime kinderwagen die ontworpen is voor de moeders die tijdens een wandeling ook graag boodschappen doen, of misschien wel gaan picknicken.

Joolz Geo2 BlueDe Joolz Geo2 heeft namelijk naast een grotere wiegbak, een grote boodschappenmand en de kinderwagen heeft een maximaal draaggewicht van 40 kilo. Daarnaast is de Joolz Geo2 ook geschikt voor moeders die verwachten ook een tweede kindje te krijgen, omdat de kinderwagen makkelijk uit te breiden is naar een Duo kinderwagen. En de Joolz Geo2 is niet alleen fijn voor wandelingen in het park vanwege de boodschappenmand, maar ook vanwege de bandjes. Deze zijn extra groot en gevuld met foam. Geen lekke band dus! Als de zon lekker gaat schijnen tijdens de wandeling ligt je kleintje veilig in de schaduw met een luxe zonnekap met doorkijkvenster dat voorzien is van een UV 50 filter. En als jullie dan samen thuis zijn, moe van het wandelen, is de Joolz Geo2 zo – hup – weer ingeklapt.

Het verschil tussen de Joolz Geo en de Joolz Geo2

De kleine details maken het verschil in dat extra beetje comfort voor jullie tweetjes. Omdat wiegbak van de Joolz Geo2 net iets groter is, kan jouw kleintje langer in de kinderwagen blijven liggen en de wereld in een veilig wiegje voorbij zien glijden. De boodschappenmand is net iets groter en de riempjes zijn iets praktischer omdat ze niet met draaien.

De Joolz Day3, een kinderwagen perfect voor in de stad

De Joolz Day3 is een kinderwagen voor mama’s in de drukke stad. Doordat dit wagentje klein, licht en wendbaar is, loop je makkelijk door kleine straatjes en bezoek je met gemak de markt.

Joolz Day2 grayJoolz heeft goed gebruik gemaakt van moderne technologie, want ook onder deze kinderwagen zitten foambandjes en hoef je dus niet bang te zijn voor een lekke band. Bandjes die lekproof zijn en makkelijk om te ruilen met all-terrain wieltjes, voor als je naar het park of bos wilt. Hoe soepel het inklappen gaat is natuurlijk heel belangrijk, niets is zo vervelend als gedoe met het in- of uitklappen van het wagentje terwijl je kleintje op de achterbank ligt te huilen. Maar met de Joolz Day3 is het zo makkelijk dat het in- en uitklappen uit maar twee handelingen bestaat. Je kunt met deze kinderwagen maar maximaal 20 kilo meenemen, maar daardoor is de kinderwagen wel extra wendbaar. En doordat de voetensteun aan de onderzijde kan worden verlengd, kunnen jullie nog een tijdje vooruit met de Joolz Day3. Tot slot is de Joolz Day3 super trendy omdat deze zo handzaam en licht is. Past helemaal in de stad dus!

Het verschil tussen de Joolz Day en de Joolz Day3

Een van de grootste pluspunten van de Joolz Day3 tegenover de Joolz Day is de boodschappenmand. Er is veel meer ruimte voor spulletjes die je graag meeneemt tijdens je wandeling of uitstapje met de kinderwagen. En daarbij is de mand makkelijker te gebruiken: je hoeft nu alleen nog maar de voorkant van de mand naar beneden te duwen om er makkelijk bij te kunnen. Daarnaast is ook de wiegbak een goede verbetering. Deze is iets compacter en er is een ventilatie toegevoegd. Je hoeft de voorkant alleen maar open te ritsen voor meer frisse lucht.

Conclusie

Joolz ontwikkelt niet alleen trendy, maar ook hele praktische kinderwagens. Of je nu graag veel ruimte hebt, of de vrijheid je makkelijk te manoeuvreren. In ieder is het een grote verbetering bij de Joolz Geo2 en de Joolz Day3 dat de bandjes zijn vervangen door foamwieltjes, zodat je geen lekke band meer hebt. Als je graag de markt bezoekt met jouw kleintje, of misschien wel in de binnenstad woont met kleine straatjes en steegjes, dan is de Joolz Day3 aan te raden, omdat deze kinderwagen kleiner, compacter is en lichter is. In vergelijking met de Joolz Day heeft de nieuwe uitvoering een grotere boodschappenmand, maar deze is beperkt gehouden, zodat de kinderwagen licht blijft. En als je dan toch een keer naar het park wil, kun je er makkelijk andere wieltjes onder plaatsen. De Joolz Geo2 is vooral geschikt als je graag meer ruimte hebt. Jouw kleintje past langer in de wiegmand en je kunt veel spullen meenemen in de handige boodschappenmand. De Joolz Geo was al makkelijk in te klappen, maar het is met de nieuwe uitvoering nog makkelijker gemaakt. Maar twee handelingen zijn er nodig bij de Joolz Geo2 en het wagentje is ingeklapt. Ben je een stadsmens, kies dan voor de Joolz Day3. Maar houdt je van veel spullen meenemen, bijvoorbeeld tijdens een picknick, ga dan voor de Joolz Geo2.

Bekijk de goedkoopste aanbieder van de Joolz Geo2
Bekijk de goedkoopste aanbieder van de Joolz Day3